Negyven percnyi The Quiet Man játékmenet! [VIDEO]

Végre láthatjuk, hogy mi a csuda is ez az E3-on bejelentett játék…

A The Quiet Man egy akciójáték lesz, aminek története mindössze egy éjszaka alatt le is zajlik. Főszereplőnket Dane-nek hívják és a Lala névre hallgató, elrabolt hölgyet kívánja megmenteni. A csavar: Dane süket, így hangok és szavak nincsenek a játékban, így csak akkor érthetjük meg a történetet, ha látjuk, mi történik, legyen szó az orrunk előtt zajló eseményekről vagy a nyomokról. A játék producere, Kensei Fujinaga szerint elég nehéz falat lesz a The Quiet Man, aminek tehát azért ez a címe, mert főhősünk süketsége miatt „a csendes ember”.

Azért lesznek hangok, ha eltaláljuk ellenfelünket vagy ha minket ütnek képen. Kezelőfelület nincs, HP-csík nincs! A képernyőnk színe jelzi egészségi állapotunkat, és a speciális támadásunkat a Focus Mode-dal hozhatjuk elő. Ezt akkor tehetjük meg, ha a képernyő jobb oldalán a lens flare effekt kék színű.

Fujinaga a Twitteren is mondja, hogy a The Quiet Man nem egy AAA játék, de a Square Enix miatt indie-nek sem nevezhető, úgyhogy a köztes út a célja vele. Emiatt is lesz 15 dollár/euró (kb. 5 ezer forint), és ezért is fog kizárólag digitális formátumban megjelenni a mindössze három órás The Quiet Man PlayStation 4-en és PC-n. A producere szerint a jó minőség (látványilag és játékmenetileg egyaránt) és az átlagon felüli grafika miatt viszont érdemes lesz figyelemmel követni a megjelenési dátummal még nem rendelkező játékot.

Meglepő. A játékmenet 39:31 és 1:22:42 között látható a lenti streamben.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu