Ezt a Resident Evil 2 Remake gyűjtői kiadást mi is elfogadnánk!

Drága, de kifejezetten egyedi megközelítés a Capcomtól.

A Resident Evil 2 Remake kapni fog egy Premium Edition kiadást is PlayStation 4-en, ami 275 ezer forintba kerül átszámolva (107784 yen adókkal). A sima és a Japánban elérhető Z-Versionnel (ebben több lesz a grafikai erőszak) is rendelhető lesz ez a kiadás, de nem húzzuk tovább az idegeket, hanem mondjuk, mitől is ilyen eszetlenül drága a pakk.

Nos, a QwerkyToys QwerkyWriterén alapuló Bluetooth-billentyűzetét is tartalmazni fogja a Premium Edition, és ezt a klasszikus Lexington írógép inspirálta. (Ezeken lehetett két évtizede menteni, ha esetleg nem rémlene.) Ezt a billentyűzetet PC-vel és okostelefonokkal is használhatjuk. A Premium Edition tartalmazza a Collector’s Edition összes elemét is (erről korábban írtunk már – művészi könyv, Leon-figura, poszter, soundtrack, ilyesmi…).

A Limited Edition csak a játékot és a billentyűzetet tartalmazza 89424 yenért (ez „csak” 228 ezer forint…), vagy ha csak a billentyűzet érdekelne, az is megoldható, de az is 206 ezer forint környékén lett beárazva.

Bárki, aki az e-Capcomról rendeli meg a játékot, véletlenszerűen egy Ink Ribbon tintaszalagot kap a négy közül, aki pedig a Premiumot vásárolja meg, mind a négyet megkapja a dobozban. (Ink Ribbon – ez mutatta, hogy hányszor menthettünk a játékban. Ha nem volt nálunk, nem lehetett menteni sem.)

Tehát egy BILLENTYŰZETTEL próbálkozik a Capcom. Kár, hogy kizárólag Japánban fog ez megjelenni, mert nem nagyon hallottunk nyugati változatról. Szóval az importálással jó fél millió forintot kell leszurkolni… na mindegy. A Resident Evil 2 Remake január    25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

 

 

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu