V(é)R-frissítésen esik át a The Station [VIDEO]

A Perp Games belső nézetes sci-fi játéka nem marad kizárólag digitális formátumban, sőt, a virtuális valóságba is belép.

A fejlesztők a saját weboldalukon jelentették be, hogy a PlayStation 4/Xbox One/PC/Mac/Linux ötösre már megjelent The Station bővülni fog. Nemrég szabad felfedezéssel erősített a játék, így minden ajtó kinyilt, és így fel lehetett fefedezni a címben is olvasható űrállomást.

Ezt felül fogja múlni a Perp Games, hiszen most egy VR-frissítéssel a PlayStation VR-t is megcélozza a csapat. Ezzel egyidőben egy Deluxe változatban a PlayStation 4 és az Xbox One lemezes formában is megkapja a The Stationt. A bolti verzió, amit maguk a fejlesztők publikálnak majd, egy művészi könyvet, egy játéktervezési dokumentumot, a soundtracket, továbbá egy művészeti gyűjteményt és tapétát is tartalmazni fog. Az Xbox One Deluxe verzió értelemszerűen nem teszi a VR-t lehetővé.

Megjelenési dátum még nincs, de ettől függetlenül öröm látni, hogy a PlayStation VR a Sony-n kívüli fejlesztőktől is kap azért egyet s mást. Addig is egy kis részlet az alap PS4-es verzióból.

Forrás: Perp Games

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu