F1 2018: hogyan próbál a realizmusra törekedni? [VIDEO]

A Codemasters új fejlesztői naplója ezt a kérdést járja körül majdnem tíz percen keresztül.

Az F1 2018-ról lassan kikerülnek előzetes videók, és bizony első benyomásaink, még ha egy kicsit régebbi, két hónapos buildről van szó, nem valami biztatóak. Nem nagyon tűnt komoly eltérésnek az idei Forma-1 játék a tavalyitól, sőt, több helyen inkább megegyezett a 2017-essel.

Persze az idei száguldó cirkusz-feldolgozás erősített azzal, hogy az ERS-t mi magunk használhatjuk a kedvünknek megfelelően. Ha folyton max erőn járatjuk a kocsit, akkor az akkumulátor lemerül, és nem nagyon fogjuk feltölteni a fékezéssel azt, így ezt is nekünk kell kezelni (ugyanis az automata használat nem tűnik valami kifinomultnak).

A fizika, amiről a fejlesztői napló szól, szintén változott: a kasztni és a felfüggesztés párosát a Codemasters átdolgozta, így a gumi hőmérséklete is nagyobb szerepet kap az autónk irányítása során az eddigi F1-játékokhoz képest. (Ennek ellenére nem tűnik nagyon eltérőnek a 2018-as autók irányíthatósága a tavalyitól, de azóta javíthattak ezen is.)

Az F1 2018 augusztus 24-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ha kijön a negyedik, utolsó fejlesztői napló (a mostani a harmadik!), akkor egy helyen elérhető lesz a kvartett.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu