Rage 2 – Mi van a modtámogatással?

Tim Willits, az iD Software egyik kulcsembere nyilatkozott a modtámogatás lehetőségéről.

A Rage 2-őt első sorban az Avalanche Studios fejleszti, amelyet a játékosok főként a Just Cause szériáról és a Mad Maxről ismerhetnek, viszont a kreatív munkálatokba befolyik az első részt jegyző iD Software is. Mivel az utóbbi cégnek igen nagy a múltja a modtámogatást illetően, értelemszerűen felmerült a kérdés, hogy ez helyet kap-e majd a Rage 2-ben.

Tim Willits a QuakeCon rendezvényen nyilatkozott erről:

„Tudjátok, hogy az iD nagyon oda van a modokért, szóval tudjuk, hogy ez fontos, csak még nem tudjuk a dolgok pontos menetét (a roadmapot) egyelőre.”

Tehát feltételezhetően lesz modtámogatás, csak nem megjelenéskor. A Doom: Eternal kapcsán is hasonlóan nyilatkoztak egyébként a napokban, szintén a QuakeCon keretein belül. Willits egyébként kihangsúlyozta, hogy az első részhez hasonlóan az autós harcok itt is kiemelt szerephez jutnak majd.

A Rage 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2019 tavaszán.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu