Testdobálással is erősít a Control [VIDEO]

A Remedy végre olyasmit is beépít a Sony E3-as konferenciája során bejelentett (és addig P7 kódnéven ismert) játékába, amit eddigi címeiben (mint például a Quantum Break vagy az első két Max Payne) nem láthattunk.

A finn csapat a Twitteren írta ezt: „Igen, testeket is dobálhatsz a Controlban. A fejlesztőcsapatunk épp az imént építette be a játékba, így még nem valami kifinomult és még messze van attól, hogy elkészüljön rendesen, de meg akartuk ezt osztani veletek. Mit gondoltok?” Lássuk is ezt a rövid videót:

Bár eddig is tudtuk a Controlról, hogy egy kicsit sci-fi, emberfeletti beütése van, ám azért ilyesmire nem számítottunk a játékban. Tény, tényleg nem valami szép a látvány, de az elképzelés egyáltalán nem rossz – az, hogy eközben egy kicsit Csillagok Háborúja gondolatunk van a telekinetika láttán, az viszont már más kérdés…

A Controlt az 505 Games valamikor 2019-ben fogja kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu