Menu

Halasztásra került a Spyro Reignited Trilogy!

A mai nap egyik szomorú bejelentése: nem szeptemberben fog megjelenni a három PS1-es játék felújított változatát tartalmazó pakk…

„[…] Mélyen elkötelezettek vagyunk amellett, hogy jók legyenek ezek a játékok, ezért úgy határoztunk, hogy eltoljuk a Spyro Reignited Trilogy megjelenési dátumát november tizenharmadikára. […] A Trilógia több szeretetet és törődést igényel. Amikor felfedezed a Dragon Realmsot, Avalart, vagy a Forgotten Worldsöt novemberben, tudjuk, hogy egyet fogsz érteni: az extra várakozás megérte,” írja Paul Yan, a Spyro Reignited Trilogy-t fejlesztő Toys For Bob társfőnöke a kiadó Activision blogján.

Ez azért eléggé érdekes – tegnap még úgy tűnt a Spyro 2-ből mutatott videó alapján, hogy nincs okunk az aggodalomra, de már akkor is felhoztuk, hogy miért nem látunk a Spyro: Year of the Dragonból, a harmadik részből semmit sem… talán pont emiatt. Mert még nem állnak készen rá a fejlesztők.

A Spyro Reignited Trilogy tehát november 13-án jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ezzel egy a baj: egy bizonyos Fallout 76 egy nappal utána kerül a boltokba.

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/