Új Evil Dead játék készül! Maga a híres horrorfilm-sorozat sztárja jelentette be!

Bruce Campbellnek egyéb jó hírei is vannak a sorozat rajongói számára…

Bár Bruce Campbell, az Evil Dead horrorfilmek sztárja hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy többet nem fogja eljátszani Ash Williams szerepét az Evil Dead franchise-ban – beleértve az esetleges új filmeket, vagy tévésorozatot is – a Sam Raimi rendező nevéhez fűződő horrorfilmek rajongóinak még mindig lesz rá esélye, hogy a színésszel találkozzanak – méghozzá egy videójátékban! A készülő Evil Dead címről egyelőre szinte semmit sem tudni, Campbell mindössze annyit tett hozzá, hogy igazán „lebilincselő” („immersive”) játékélménnyel lesz majd dolgunk.

Bár maga Bruce Campbell döntött úgy az Ash vs Evil Dead tévésorozat harmadik évadja után, hogy elege van a 30 éve először megformált karakterből és a franchise-ból egyaránt (ezért nem is készült el a negyedik évad), mégis annyit még hozzátett, hogy „még van egy utolsó elkötelezettségem, mielőtt végleg magam mögött hagyom az Evil Dead világát.” Akkor még nem tudta senki, hogy miről van szó, csak mentek a találgatások jobbra-balra, most viszont végre kiderült, hogy videojátékról lesz szó.

„Azért leszek Ash, mert nem akarom azt látni, hogy valaki más túljátssza a karaktert.” – tette hozzá.

Persze, nem ez az első eset, hogy Evil Dead videojáték készül, ősrégi konzolokra is készültek adaptációk a híres horrorból. Ez a teljes listája az eddig megjelent Evil Dead játékoknak.

The Evil Dead (1984) for Commodore 64 and ZX Spectrum

Evil Dead: Hail to the King (2000) for PlayStation, Dreamcast, and PC

Evil Dead: A Fistful of Boomstick (2003) for PlayStation 2 and Xbox

Evil Dead: Regeneration (2005) for PlayStation 2, Xbox, and PC

Army of Darkness: Defense (2011) for iOS and Android

Evil Dead: The Game (2011) for iOS

Mivel rövidesen kezdődik a Gamescom, ki tudja, talán be is mutatnak részleteket a játékból. Addig is íme, pár ikonikus jelenet az Evil Dead filmekből, kedvcsinálónak…

Army of Darkness teljes film:

Forrás: 3DJuegos, PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu