Alfából Bloodshotba

MOZI HÍREK – Az izlandi származású Johannes Haukur Johannesson legnagyobb dobása eddig Lem szerepe volt a Trónok harca hatodik évadában, ám most nagy sikerre készülhet. Az Alfa (Alpha, hazai bemutató: augusztus 23.) a jégkorszakban játszódik: egy vadászatra induló fiú elsodródik a törzsétől, és azért marad életben, mert összebarátkozik egy farkassal – aki minden kutya ősévé válik. Johannesson a törzs főnökét, a fiú apját alakítja a különleges látványvilágú, kalandos családi filmben, és mert az előrejelzések szerint a film tarolni fog, ő máris dúskál az ajánlatokban. A legjobb ezek közül valószínűleg az, hogy gonoszt alakíthat egy új képregényfilmben, a Bloodshot-ban.

A Bloodshot képregényből 110 folytatás jelent meg, összesen több mint 7,5 millió példányban. A főszereplőt, a halálosan megsebesült, életre operált, emlékeitől megszabadított katonát Vin Diesel alakítja majd, a producer pedig a Halálos iramban-sorozat egyik vezető producere.

A filmet alkotói egy franchise kezdetének tervezik, valószínűleg ezért gyűjtöttek csupa menő színészt a produkcióba: a legfrissebb hírek szerint Guy Pierce is benne lesz a sci-fi/akcióban. Remélhetőleg Johannesson ott lesz a folytatásokban is: és akkor hátha lesz vele egy kutya.

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu