[GC2018] Hamarosan indul a Battlefield V bétája, információk a PC-s változatról

A játék emellett pedig támogatni fogja az Nvidia RTX technológiáját is.

A tegnapi Gamescomon megemlítésére került az Nvidia prezentációján a Battlefield V is több nagyobb játék mellett, ahol bejelentették, hogy a háborús széria legújabb része támogatni fogja az Nvidia RTX technológiát. Az RTX az Nvidia saját fejlesztésű ray tracing megoldását takarja, a ray  tracing pedig lényegében egy olyan grafikai procedúra, amely a realisztikus világítással és tükröződéssel kapcsolatos, rendkívül számításigényes, viszont hasonló szintű előreugrást hozhat a játékok vizualitása terén, mint a jelen generációban színtérre lépő fizikai alapú renderelés.

A játék PC-s változata emellett támogatni fogja az Nvidia Highlights funkciót is, hogy véletlenül se maradjunk le a legjobb pillanatainkról – a Highlights teljes mértékben integrálva lesz a játékba és automatikusan felveszi majd a játékban a különleges pillanatainkat.

Végül, de nem utolsó sorban lesz még Nvidia Ansel támogatás is, legalábbis a War Stories módban (ami a kampányt takarja). Az Ansel segítségével ultramagas felbontású és kiváló minőségő fotókat készíthetünk játék közben.

Ami a bétát illeti, az szeptember 6-án fog elstartolni minden platformon, viszont akik korai hozzáféréssel rendelkeznek, azok már két nappal előtte belevághatnak a mókába.

A nyitott béta hadszínterei Rotterdamn és az Arctic Fjord lesznek, és mindkét pályán lehetőség lesz a Conquest és a Grand Operations játékmódokat kipróbálni. A rotterdami pálya abból a szempontból lesz rendhagyó, hogy ott minden eddiginél dinamikusabb és részletgazdagabb rombolhatóság lesz jelen. A Grand Operations pedig újnak számít a széria számára – ez lényegében afféle multiplayerbe integrált, narratíva-központú módként fókuszál, amely több hadszínteren/pályán viszi végig a játékosok, ez által bemutatva történelmi eseményeket.

A Battlefield V PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 19-én.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu