[GC 2018] Battlefield V: már az Electronic Artsnak is van B terve

A Battlefield V-ről korábban is írtuk már, hogy nem valami fényes az előrendelések (és a YouTube-os like/dislike arány) tekintetében. Most már maga a kiadó is reagált a szituációra…

A VentureBeat arról ír, hogy nem csak az elemzők tekintik gyengének a Battlefield V teljesítményét, ugyanis az Electronic Arts elvárásait IS alulmúlja a második világháborús FPS, igaz, még ennek ellenére is a Titanfall 2-t lepipálja, ami ugye az EA legutóbbi „bukó” címe volt.

Ha a megjelenéskor a Battlefield V nehéz helyzetben lenne, van egy tartalék terve az Electronic Artsnak, ugyanis a DICE sok, megjelenés utáni tartalmon dolgozik, amik között ott van az EA Play során is megszellőztetett (és megerősített) battle royale mód. Lehet, hogy az EA lemásolja az Epic Games ötletét, és a Fortnite-hoz hasonlóan free-to-play modellel teheti közzé majd ezt a játékmódot…

A Battlefield V nyílt bétája az előrendelőknek, az EA Access, Origin Access és Origin Access Premier előfizetőknek szeptember 4-étől, a többieknek 6-ától válik elérhetővé. A játék maga az Origin Access Premier előfizetőknek október 11-étől (kizárólag PC-n!), a Deluxe Editiont előrendelőknek 16-ától, a többieknek pedig 19-étől lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu