Menu

[GC 2018] Máshol is játszódhatott volna a The Division 2!

Washington D.C. (tehát nem Washington állam!) helyett máshol is játszódhatott volna az Egyesült Államokban a The Division folytatása.

Manny Diaz, a vezető pályatervező a Gamescomon a PCGamernek elárulta, hogy mást is terveztek a fejlesztés során: „Először is, [Washington] D.C. nem volt állandóan kőbe vésve helyszínként. Más helyeket is megfontoltunk mint például Seattle-t Washington államban, és a lousianai New Orleanson is gondolkodtunk.

Egy olyan hely mint D.C. természetet, nyílt tereket, monumentumokat és a vadvilág nagyobb jelenlétét biztosítja számunkra. Mocsárra épült – a levegő forró és ragacsos a nyáron; de színes is [a helyszín], ami nagy kontrasztot ad az első The Divisionhöz képest (ami New Yorkban játszódott).”

Washington D.C. így változatos helyszínekkel rendelkezik, és hangilag is remekelhet, ugyanis Diaz elárulta, hogy több éjszakát is kinn töltöttek a hangmérnökök csak azért, hogy rögzítsenek egy tonna hangot. A vadvilág pedig jelen lesz a poszt-apokaliptikus világban: szúnyogok, békák, szarvasok biztosan lesznek már a játékban, ami az első részhez képest 20%-kal nagyobb lesz, és turistalátványokkal is rendelkezni fog – a Fehér Házon túl például a Lincoln-monumentum, a Capitolium-domb, a Roosevelt-sziget, vagy a Nemzeti Légi- és Űrmúzeum is bekerül majd: „A Roosevelt-sziget erdős lesz – az emberek hegyet másznak itt például, és számunkra rejtélyes helyszín ez. A múzeum is nagyon szórakoztató. Amikor elkezdtük a játék fejlesztését, tudtuk, hogy benne kell lennie. Mindenki, aki a múzeumról beszél, mosolyogva teszi ezt: repüléssel, az űr felfedezésével foglalkozik, és az emberek gyakran megfordultak itt gyerekként. Úgy éreztük, hogy D.C. megemelné a tétet. Az első részben a társadalom rossz helyzetben volt: próbált a krízisre reagálni anélkül, hogy tudta volna, miként kell a vészhelyzetben cselekedni. Most, hét hónappal később, a civilizáció behúzta az erőforrásait és az újjászületésre törekszik, ám az ellenséges frakciók is ugyanezt tették. Ők is kolonizáltak, és D.C. lakosaira nagyon veszélyesek. Itt lépsz be ügynökként: segítesz stabilizálni a helyzeten, hogy el tudjanak a földről rugaszkodni,” tette hozzá Diaz.

A The Division 2 március 15-én (vagy a Gold Editiont vagy annál drágább kiadást vásárlóknak 12-én) jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu