[GC 2018] Új kedvcsináló videót kapott a The Surge 2

[GC 2018] Új kedvcsináló videót kapott a The Surge 2

Rövid, de hangulatos videóval jelentkezett a Deck13 új játéka.

A Focus Home Interactive és a Deck13 a Gamescom 2018 jóvoltából közzétettek egy cirka egy perces videót a játékból, ami ugyan nem sok, de nagyon jól átadja azt a hangulatot, amely az első részt is átjárta – sőt, arra még rátesz egy lapáttal.

Az első rész egy méltatlanul alulértékelt cím, amely számos elemét tekintve kiemelkedik a saját zsáneréből, viszont azért nem volt hibátlan. A helyszínek lehettek volna például sokkal változatosabbak (bár ez összességében engem nem zavart), illetve a blokkolása rendszer úgy, ahogy van, használhatatlan volt és inkább csak a dodge-fókuszú buildek tudtak dominálni. Az eddigi előzetesek és a fejlesztők elmondása alapján viszont ezekre a problémákra megoldást kínál majd a folytatás.

Itt a hivatalos szinopszisa a játéknak:

„Az előző év sikeres akció RPG-je, a The Surge után a Focus Home Interactive és a Deck 13 készenállnak arra, hogy megmutassák az első játékmenet videót a The Surge 2-ből, amely 2019-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Az előzetes az új Park szektort mutatja be, amely a város közepén található, melyet alaposan megtépáztak a The Surge-ben történt események. A The Hunter nevű alattomos zsoldosok járják a mesterséges, ember által készített erdőt, miközben egy hatalmas erővel bíró lény után kutatnak. Vigyázz a csapdáikkal, az álcázó berendezéseikkel, és főként a park egykori őreivel, akik elszabadultak.

A The Surge 2 megtartja, amit a rajongók és a kritikusok az eredeti részben szerettek – a hardcore harcrendszert, mely egy egyedi, dinamikus, végtag-becélzásos rendszert használ, továbbá a mély karakterfejlődést – miközben javít is a formulán. A The Surge 2 egy teljesen új környezetben játszódik: egy hatalmas, elpusztított városban nagyobb és ambiciózusabb pályadizájnnal, ami a Deck 13 fejlesztett és javított FLEDGE motorjának köszönhető. A harcrendszer sokkal brutálisabb és taktikusabb, mint valaha, fejlettebb kitéréssel, irányalapú védekezéssel, illetve drónokkal melyek hatalmas arzenált adnak a játékos kezébe, hogy megépítsék a karakterük és felvehessék a harcot a különféle ellenségekkel és főellenségekkel.”

A The Surge 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2019-ben.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu