[GC 2018] A Call of Cthulhu most a Gamescom 2018 színpadát terrorizálja [VIDEO]

Az új videónak köszönhetően betekintést nyerhetünk a Lovecraft munkáin alapulú világba.

A Focus Home Interactive megosztotta a horrorrajongókkal a játék első hivatalos gameplay videóját. A Call of Cthulhu egy kaland és nyomozós elemekkel tarkított horrorjáték, amit a Lovecraft történetek inspiráltak, és végre több évnyi várakozás után meg fog jelleni PC-n és konzolokon október 30-án.

Az új előzetesből – amit egyébként a Gamescom során adtak ki – megismerhetjük Edward Pierce-t, a játék főhősét, aki egy nyomasztó kastélyba lép be, mely a Call of Cthulhu akciódós és ambíciózus világában játszódik.

A videó során láthatunk jelenetek arról, hogyan zajlik a nyomozás, hogyan léphetünk egy karakterrel interakcióba és milyen választási lehetőségeink lehetnek, illetve, hogy milyen maga a felfedezés. Az egyik legérdekesebb dolog a játékban a főszereplő őrülete, amely megváltoztatja a főhős percepcióját, és így máshogy tudja látni az előtte lévő eseményeket.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu