[GC 2018] World War 3: Battlefield 4 pepitában?! [VIDEO]

A Farm 51 (Get Even) játéka erősen hasonlít a 2013-as Battlefield 4-re. Legalábbis NEKÜNK ilyen érzésünk támadt…

Miért is? Nos, kezdjük ott, hogy modern környezetben játszódik a World War 3, és a kezelőfelület is ehhez viszonyul. A vizuális effektek tekintetében is van egy kis inspiráció a DICE FPS-e irányából, ez már-már vitathatatlan… ám a World War 3 sokkal sötétebbnek tűnik, ráadásul több fegyverrel indítanak a játékosok (az első, GameSpotos videóban hármat látunk…) a Battlefield 4-hez képest.

Van még hová fejlődni: spawncampelés-gond áll ugyanis fenn. Ki szereti azt, ha a harcmezőre lép, aztán két másodpercen belül meg is hal? Senki. A Warzone játékmódot legalább egész jól megvizsgálhatjuk, hiszen mindegyik videó innen van a mesterlövészkedéssel együtt is. A szürke/fekete környezetet pedig szokni kell, sőt – de a közel háromnegyed órányi játékmenet során nekünk sikerült.

A World War 3 idén ősszel érkezik a Steam Early Accessbe PC-n, de mi nem tartjuk kizártnak, hogy a korai hozzáférés befejezése után PlayStation 4-en és Xbox One-on is megjelenjen.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu