Szóval most lesz Darksiders IV?

Még meg se jelent a harmadik rész, de a készítők már egyből a negyedik résszel kapcsolatban nyilatkoztak.

War, Death, Fury… nem nehéz észrevenni, hogy még valaki hiányzik. Az Apokalipszis Lovasainak száma ugyanis négy. A Darksiders III jelen volt a GamesCom 2018-on, ahol egy látogató megkérdezte a Gunfire Games-t egy esetleges Darksiders IV-ről. Úgy tűnik, hogy várnunk kell még egy darabig.

„A terv mindig is az volt, hogy négy játékot készítsünk” – nyilatkozta Richard Vorodi. Ennél bővebben azonban nem ment bele a részletekbe, ami nem is csoda, hiszen a csapat most gőzerővel a hamarosan megjelenő harmadik részen dolgozik és nyilvánvaló, hogy a negyedik rész elkészülte a harmadik rész sikerének fényében dől el majd.

Ha pedig már Darksiders III: a játék kiötlője elmondta, hogy nem lesz a játékban mini-map és a a játékosok a táj jellegzetességei, például a világ közepén látható hatalmas fa által tájékozódhatnak.

A Darksiders III november 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu