Meghal James Bond a következő 007-es filmben?

MOZI HÍREK – Korábban volt szó róla, hogy mégse Danny Boyle rendezheti a következő Bond filmet. Most talán választ kaptunk rá, hogy miért.

Nemrégiben Danny Boyle eltávozott „kreatív nézeteltérések” miatt a 25. James Bond filmtől, viszont ezidáig nem tudtuk, hogy pontosan mi is volt az a dolog, ami távozásra késztette őt. Most felbukkant egy pletyka, miszerint ennek az oka, hogy a stúdió végezni akart Bond karakterével – vagy legalábbis jelenlegi megformálójával, azaz Daniel Craiggel.

Egy belsős informátor szerint a producerek és Daniel Craig is – akinek ez már az ötödik Bond filmje lesz – azt akarják, hogy grandiózus módon és stílusosan fejezze be Bond (Craig) a pályafutását, épp ezért azt találták ki, hogy a film az ikonikus karakter halálával végződne.

„Voltak beszélgetések arról, hogy drámai módon meg kellene ölni Bondot a film végén. Ez lene Daniel utolsó hurrája és kétségek közt hagyná [a végződés] a rajongókat. Egyben viszont nyitva hagyná a lehetőséget egy csavarra a következő film kapcsán, amiben vagy kiderülne, hogy Bond nem halt meg, vagy pedig afféle Doctor Who-szerű módon regenerálódna a karakter egy másik színész képében.”

A bennfentes emellett azt is elárulta, hogy voltak összetűzések a film büdzséjét illetően is, ez pedig azt eredményezte, hogy jobbra-balra hagyták el a produkciót az emberek.

Ami a rendező személyét illeti, a keresése továbbra is folyik. Többe között felmerült Edgar Wright, iletve Jean-Marc-Vallee neve is, utóbbinak viszont elég sok dolga van. Rajtuk kívül még David Mackenzie és Yann Demange lehetnek esélyesek.

A James Bond 25 november 9-ére van datálva jövő évre, kérdéses azonban, hogy a film tudja-e majd tartani ezt a már relatíve közel lévő dátumot.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu