Far Cry 5: elérhető a New Game+ mód egy új nehézséggel együtt az ingyenes frissítéssel

Mostmár van néhány okod arra, hogy visszaugorj Hope County-ba kalandozni kicsit.

Nagy nap a Far Cry 5 számára! Amellett, hogy megjelent a Dead Living Zombies nevű kiegészítő, a Ubisoft elérhetővé tette a tizedik tartalmi frisítését is a játéknak.

A nagy újdonság természetesen elsősorban a New Game + mód megjelenése. Ez által lehetséges a játék újbóli végigjátszása, akárhány alkalommal, méghozzá minden addig megszerzett dolog – fegyver, pénz, jármű, felszerelés, outfit, skill pontok, árkád módban elért eredmények, stb. – megtartásával. Emellett elérhetővé váltak új szinten is, lehet a talenteket magasabb szintre fejleszteni, példának okáért ezáltal növelni a lőszeres táska kapacitását.

Akik pedig még több kihívást szeretnének, azok számára jó választás lesz az Infamous nehézségi szint, amiben az ellenségeknek több élete és nagyobb sebzésellenállása lesz, valamint hamarabb is észreveszik majd a játékost. Akik ezen a nehézségen teljesítik a játékot, azoknak egy speciális outfit, egy Ubisoft Club jelvény és egy extra trófea / achievement lesz a jutalma.

Emellett a Ubisoft az Arcade móddal is tervez, két új funkció várható hozzá a jövőben.

Forrás: GamerGen

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu