Nem csak a battle royale fog hiányozni a Battlefield V megjelenésekor?

Nos, lehetséges, hogy még valami a megjelenés után fog csak érkezni a DICE második világháborús FPS-ébe…

A Battlefield Bulletin számára feltűnt, hogy az Electronic Arts weboldalán az olvasható, hogy a kooperatív lehetőségeket kínáló Combined Arms mód valószínűleg nem lesz a játék része az októberi megjelenéskor! Ez a játékmód lehetővé teszi azt, hogy három barátunkkal együtt játszhassunk úgy, ha esetleg vannak köztünk kezdők is, hiszen ők lehetnek támogató szerepben, amíg mi a frontvonalon harcolunk. A küldetésgeneráló dinamikus feladatokat és narratívát szab meg, így nem nagyon lesz ismétlődés.

Ez mit is jelenthet? Az eddig is hivatalosan a megjelenés utánra datált battle royale mód (ami akár különálló, free-to-play játékként is megjelenhet) és a járművek testreszabása után egy olyan játékelem is később jön, amivel egyedibb multiplayer élményt kínálhat a Battlefield V a Call of Duty: Black Ops IIII-hez képest. Ja, és a Treyarch shooterében alapból ott lesz a Blackout néven futó battle royale is. Öngól…? Nem biztos. A játék multis részének producere, David Sirland a Twitteren nem nagyon tűnik úgy, hogy sajnálkozna – esélyes, hogy benn lesz, csak még nem olyan 100%-os a döntés erről? Ezért is a kérdőjel a címben.

A Battlefield V október 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Deluxe Editiont előrendelők 16-ától, az Origin Access Premier-előfizetők PC-n pedig 11-étől játszhatnak.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu