PlayStation Plus: a szeptemberi kínálat! [VIDEO]

Lássuk, hogy a szeptemberi hónapra milyen játékokat tesz ingyenesen elérhetővé a PlayStation Plus-előfizetőknek a Sony.

Egy kicsit durvul a Sony, a PlayStation 4-fronton legalábbis mindenféleképpen. Azért is mondjuk ezt, mert a két ingyenes játék nem más mint a God of War III: Remastered (!) és a Destiny 2 (amiből a Gambit játékmódot 24 órán át ingyen játszhatjuk)! Azért ezek már nem kispályás címek, igaz, a Bungie shooterének esetében épp a jövő héten jön a Forsaken DLC (ebben van a Gambit mód is)… amúgy ezeken túl a PlayLinkből a hat játékosnak szórakozást garantáló Knowledge is Power, illetve a PlayStation VR-ral rendelkezőknek a Here They Lie is pluszban játszható lesz költségmentesen.

A PlayStation 3-as címek: QUBE Director’s Cut, illetve Another World – 20th Anniversary Edition; a PlayStation Vitára pedig a Foul Play és a Sparkle 2 érkezik. A Sparkle 2 kivételével mindegyik cím PS4-gyel cross-buy, míg az Another World a PS Vitával is az.

Azért ez egészen korrekt kezdete az ősznek.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu