Nemsoká jön a The Forest PS4-re is

Fedezz fel, építs, és igyekezz életben maradni.

A The Forest eredetileg PC-s early access címként jelent meg még 2014-ben, néhány évvel később pedig befutott belőle a teljes változat is. A kimagasló játékosi visszajelzéseknek örvendő, akár 4 fős co-opban is játszható cím hamarosan ellátogat PlayStation 4-re is – Xbox One-os megjelenésről egyelőre még nincs hír.

Az Endnight Games bejelentette, hogy a The Forest november 6-án fog megjelenni PlayStation 4-re, a jelek szerint pedig kizárólag digitális forgalmazásban. Akik azonban már nem szeretnének addig várni, azoknak lehetőségük lesz holnaptól (agusztus 31-étől) kezdődően egészen szeptember 3-áig kipróbálni a játékot a platformon, méghozzá a Seattle-ben tartott PAX West rendezvényen, a PlayStation fülkénél.

Aki további információra kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ezen a linken elolvashatja a hivatalos közleményt a játékról.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu