Hellpoint: új sci-fi akció-RPG a Cradle Games-től [VIDEO]

Úgy látszik, nagyon népszerű váltak az akció-RPG címek az utóbbi években. Most itt egy újabb, ami kifejezetten érdekesnek tűnik.

Ki lehet egyértelműen jelenteni, hogy a Souls játékok egy új hullámot indítottak el a videojátékok világon belül, és ha műfajt nem is feltétlenül teremtettek, az tény, hogy elég erősen felrázták az akció-RPGk műfaját. A Souls játékok nyomvonalán született meg ugyanis a Lords of the Fallen, a Nioh, a The Surge – utóbbi kettőnek már várható a folytatása is, illetve hasonló lesz a Code Vein, vagy éppen jelen cikkünk tárgya, a Hellpoint is.

A Hellpoint egy okkult sci-fi világban játszódik, vizualitás és hangulat terén talán épp ezért erőteljes átmenetet képez a The Surge és a Dark Souls között. Ami meglepő, hogy a játékot a tinyBuild adja kik, amely kiadó elsősorban a kis indie stúdiók felkarolásával foglalkozik, ez viszont egy egészen nagy projektnek tűnik.

A játékot a Cradle Games fejleszti egyébként, akik többek között intenzív, taktikus harcokat ígérnek, illetve egy teljesen egyedi megközelítést a new game plus módra vonatkozóan – elvileg a Hellpointban még itt se fogjuk tudni biztosan, hogy felfedeztük-e a valódi titkát a játéknak.

A megjelenés 2019-re van datálva, a platformok között pedig szerepel a PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Mac, és Linux.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu