Halasztásra került a Battlefield V!

Az Electronic Arts és a DICE kiveszi az elvárásokhoz képest gyengén teljesítő második világháborús shootert az októberi vérfürdőből.

Oskar Gabrielson, a DICE általános menedzsere egy hosszú posztban taglalja, hogy miért is tolták el a Battlefield V rajtját. Ezt nem fordítjuk le teljes egészében (ugyanis nem sok értelme van), hanem magát az indoklást idézzük csak:

„[…] Úgy hisszük, hogy az egyik eddigi legjobb Battlefield játék van a kezeink között. Egy olyan játék, ami az egyjátékos War Stories során egy érzésekkel teli utazást, egy mély multiplayer élményt, Battle Royale-t, és egy új élő szolgáltatást, a második világháború helyszíneit átívelő, a közösségünket együtt tartó Tides of Wart fog kínálni. […] Kihasználjuk az időt arra, hogy a játékmenet alapjait még módosítsuk, és hogy biztosak legyünk abban, hogy a Tides of War potenciálját igazán ki tudjuk aknázni. […]”

Szerintünk pedig nem emiatt tette át október 19-éről november 20-ára a Battlefield V-öt az Electronic Arts, hanem azért, mert mindössze egy héttel utána, október 26-án jön egy bizonyos, sosem hallott Red Dead Redemption 2… de ez a novemberi időpont sem olyan biztos, hiszen november 13-án a Spyro Reignited Trilogy és a Hitman 2 fog megjelenni, míg egy napra rá egy másik ritkán hallott név, valami Fallout 76 érkezik.

Úgyhogy az Electronic Arts már most kicsit tart az ellenfelektől. A Battlefield V tehát november 20-én jön a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra (és akkor a deluxe edition/Origin Premier Access korai hozzáférés is így módosul), de a nyílt béta továbbra is szeptemberben kerül megrendezésre!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu