Joker: nemsoká indulhat a forgatás?

MOZI HÍREK – A jelek arra utalnak, hogy hamarosan megkezdődhet a legújabb DC-film forgatása.

Todd Philips, a Joker rendezője nemrég osztott meg Instagramon egy egy fekete-fehér képet magáról, melyhez a következő feliratot fűzte: „Here we go”, azaz nyers fordításban itt jövünk. Ez valószínűleg arra utal, hogy megkezdődhetnek végre a Joker film munkálatai, ami egyébként egybevágna azzal a korábbi pletykával, hogy a szeptember 10-én indulhat a forgatás.

A filmről jelenleg annyit tudni, hogy egy olyan ember lesz a középpontban, akit kirekesztett a társadalom, a történet pedig A Komédia Királya c. filmből (Martin Scorcese), illetve a Batman: Gyilkos Tréfa (Alan Moore) nevű képregényből merít ihletet.

A megjelenési dátum október 4-ére van belőve jövő évre, ez pedig sok ember számára nyugtatólag hathat, tekintve, hogy voltak fennakadások a produkció kapcsán. Például Jared Leto kilépése miatt immáron Joaquin Phoenixet láthatjuk majd Joker szerepében, a Donald Trumpról mintázott Thomas Wayne-t pedig mégsem Alac Baldwin játssza majd, mivel ő is otthagyta a produkciót.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu