Sóhajok: nagyon megoszlanak a remake-ről a vélemények

MOZI HÍREK – Befutottak az első vélemények az 1977-es horrorklasszikus remake-jéről.

A Velencei Filmfesztivál során bemutatásra kerül a Sóhajok című klasszikus olasz horrorfilm remake-je, azonban a First Man, illetve az A Star is Born című filmekkel ellentétben nem volt részese három percen át tartó álló ovációban. Mint kiderült, vetítés közben többen elhagyták a termet, néhányan pedig elégedetlenségüket kifejezvén bekiabáltak, fújjogtak a stáblista közepette.

Egyébként nagyon valószínű, hogy az állhatott a film közbeni távozások hátterében, hogy sokan egyszerűen nem bírták a benne bemutatott erőszakot, ugyanis elvileg a film nagyon véresre sikeredett. Emellett fontos megemlíteni, hogy a negatív reakciók mellett vannak szép számmal olyanok is, akik nagyszerű horrorfilmnek tartják, illetve az év legjobbjának a zsánerben.

Ami Dakota Johsont illeti, a film nézői nagyon elégedettek vele, rengetegen méltatják őt a Sóhajokban nyújtott alakítása miatt.

Forrás: Movieweb

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu