Menu

A vadnyugatra megy a The Surge! [VIDEO]

A Deck13 játéka nem volt rossz (ezért is kap folytatást), de valamilyen megmagyarázhatatlan okból még mindig bővítésre kerül. Nem fog ez kihatni a folytatásra…?

A „sci-fi Souls-klón” (mert lényegében annak mondhatjuk) már tavaly is meglepő módon bővült, hiszen egy vidámparkos DLC-vel bővült, ám ennél még tovább mentek a fejlesztők, valószínűleg amiatt, hogy a Red Dead Redemption 2 körüli hype-ot meglovagolják.

A vadnyugati témájú DLC neve „The Good, the Bad, and the Augmented”, ami értelemszerűen A jó, a rossz és a csúf címére utal – ebben a CREO egyik laboratóriumát végigküzdhetjük, mivel Dr. Rischboter robotjai úgy érzik, hogy egy „őrült vadnyugait TV-show” részei.

16 módosítóhoz férhetünk hozzá a DLC-ben, és ezek közül néggyel augmentálhatjuk karakterünket, aki a pályák végén a Challengerekkel (kihívókkal) kell, hogy megküzdjön – ezek legyőzése új páncélt, fegyvereket és implantátumokat ad. Összesen kb. 30 új tárgy lesz.

Árazás még nincs, de mivel az előző DLC is kb. 15 dollár (4700 forint kb.) volt, valószínűleg ez is kb. annyiba fog kerülni. Megjelenés október 2-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu