Olyan hosszú lesz a Metro Exodus mint az előző két játék együttvéve!

A sok tartalomnak azért megvannak a hátulütői is.

Huw Beynon a fél éve már a THQ Nordic alá tartozó Deep Silver nemzetközi brandmenedzsment-főnöke, és őt a GamesTM magazin interjúvolta meg. Ebből az interjúból ollózott ki pár gondolatot a WCCFTech, és így megtudtuk, hogy szerinte a Metro Exodus olyan hosszú lesz mint a Metro 2033 és a Metro Last Light együttvéve, tehát kb. 25 órás!

„Megnéztük a két korábbi játék teljes játékidejét együttvéve. A földrajzi lábnyom, mivel nagyobb, nyílt világú területekre mozogtunk [az Exodusszal], jóformán az első két játék teljes egészét el tudnánk földrajzilag helyezni az egyik hatalmas pályánkon. Az a két játék egyenként 12 GB volt, de most azzal küszködünk, hogy a Metro Exodus felférjen egy Blu-ray lemezre! Ez egy hatalmas előrelépés a stúdiónak [a 4A Gamesnek],” mondta Beynon.

Igyekeznek azért a tipikus nyílt világú küldetéstípusoktól eltérni. „Nem lesz olyan, hogy lesz egy tábla, ami azt írja, hogy menj ide, csináld meg ezt, hozd el azt. Megpróbálunk mindent természetesen integrálni… sokfajta dolog lesz, amit magadtól felfedezel majd ahelyett, hogy megmondanánk neked, hogy hozz el tízet ebből. Nem akarunk ilyesmit csinálni.

Amikor először kezdtünk el egy teljesen nyílt pályát csinálni, teljesen rossz irányba mentünk el vele! Vissza kellett mennünk a másik irányba, hogy megnézzük, hol a vonal, a helyes irány. Aztán azt vettük észre, hogy túl sokat vettünk el abból a „nyíltságból”. Sokáig oda-vissza mentünk csak azért, hogy megtaláljuk a helyes egyensúlyt. Végül, ha szerintem teljesen nyílt világú lett volna a Metro Exodus, idővel megtalálhattunk volna valamiféle formulát, de biztos, hogy ez sokkal nagyobb sokk lett volna a rendszerre, saját magunknak, és a rajongóknak. Azzal a formulával, amivel most rendelkezünk, megtaláltunk egy utat, hogy egy jól meghatározott történettel és fejlődéssel is rendelkezzünk ezeken a nagy területeken,” mondta Ken Bloch, a játék felelős producere.

Tehát szenvedtek a fejlesztők ezerrel, de még kérdéses, hogy a munkásságuk jó lesz-e – a Metro Exodus február 22-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ugyanazon a napon, amikor a PS4-exkluzív Days Gone és a multiplatform Anthem is…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu