A felfedezésre vágyóknak is kedveskedni fog az Assassin’s Creed: Odyssey [VIDEO]

A Ubisoft játéka el is engedheti a kezünket… ha erre vágyunk.

A francia kiadó egy új trailert publikált az idei Assassin’s Creedből, és ebben a hangsúly a nehezebb döntésekre került. Akár egy brutális harcos is lehetünk, ha a videó utalásait jó értelmeztük, így nem lesz talán muszáj az Assassin-stílust (lopakodós gyilkolás) bevetni. De nem is ezen van a hangsúly nálunk sem, ugyanis az IGN egy komolyabb érdekességre hívta fel a figyelmet.

Két játékmódstílus közül választhatunk majd! A Guided mód a hagyományosabb élményt fogja kínálni, és így a térképen a küldetések célpontjai és azok jelzői állandóan fenn lesznek, hogy ne vesszünk el; ám az Exploration mód komolyabb lett. „Egy újabb játékstílus – a felhasználónak meg kell vizsgálnia a világot a célpontok és küldetés feladatainak felfedése érdekében. Az Assassin’s Creed: Odyssey-t így szántuk átélni.” (Erről az AccessTheAnimus is írt.)

Szóval így is játszhatjuk majd az Assassin’s Creed: Odyssey-t, ami október 5-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu