TGS 2018: Új előzetest kapott a Sekiro: Shadows Die Twice

Az új From Software által készített akció-RPG március 22-én érkezik a boltokba.

A Tokyo Game Show 2018 alkalmából az Activision és a Fro Sofware közösen bemutattak egy új előzetest a sokak által várt akció-RPG-jükhöz, a Sekiro: Shadows Die Twice-hoz, ami nagy dózisú erőszakot és sötét fantasy elemeket rejt magában.

A videó bemutatja a Dark Souls-hoz és a Bloodborne-hoz hasonló harcrendszert. Bár itt sokkal pörgősebb a harc, a kulcs most is az, hogy megtartsunk egy bizonyos pozíciót, megszakítsuk az ellenfél támadását és megtörjük a védekezését, mielőtt támadni kezdenénk. Az előzetes beketintést enged a játék bestiáriumába – messze nem csak csak emberek ellen kell majd benne harcolni.

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én, 2019-ben érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A főszerepben egy nemes szívű harcos, akinek a küldetése, hogy megmentse a mesterét.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu