Devil May Cry 5: elképesztő kombók tömkelege az új videóban [VIDEO]

Az akciódús videóban a DMC 5 kidolgozott harcrendszerét és látványvilágát csodálhatjuk meg.

Még sokat kell aludni, amíg megjelenik a Devil May Cry 5, 2019 márciusában, de a sorozat rajongóinak, meg egyáltalán az akciójáték fanoknak van miért ülniük türelmetlenül azokon a bizonyos tűkön. A történetről ugyan nagyon sok mindent még nem tudhatunk, viszont egy újabb videóban, amelyet a 2018-as Gamescom és Pax West videókból vágtak össze, megcsodálhatjuk a kombók tömkelegeit.

Többek között a „Devil Breakers ” mechanikai karokat is megcsodálhatjuk, amelyekkel Nero harcol a démonok ellen és amelyek a legfontosabb fegyverei lesznek a DMC5-ben.

Ahogy látjátok, a harcrendszer sok elemet kölcsönöz a Ninja Theory rebootjából de a játék producere, Matt Walker kihangsúlyozta, hogy tényleg a DMC 4 folytatásáról van szó.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu