Így bővül a megjelenés után az Assassin’s Creed: Odyssey [VIDEO]

És a meglepetés: a Nintendo Switchen is fel fog bukkanni a görög Assassin’s Creed!

Az idei AC játék ingyenes frissítésekkel és fizetős tartalmakkal is bővülni fog. A Season Pass nem csak ezért lehet jó ötlet, mivel a Ubisoft a Far Cry 5 után itt is meglépi azt, hogy a franchise egy, sőt, ezúttal két régebbi játék „felújított” (újrakiadott…) változatát adja extraként a plusz pénzt fizetőknek.

Aki megveszi a szezonbérletet, az Assassin’s Creed III és az Assassin’s Creed III: Liberation remasterelt kiadását is megkapja. Az összes DLC-t magába foglaló AC III PlayStation 4 Pro-n és Xbox One X-en 4K felbontással is futhat és HDR-támogatással is érkezik a fejlettebb játékmenetbeli mechanikákon, magasabb felbontású textúrákon túl egyéb vizuális frissítéseket is kapott. Különállóan is megvehető lesz (hát persze…), és márciusban érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az Assassin’s Creed III: Liberation a PlayStation Vitán jelent először meg, és most a PlayStation 4/Xbox One pároson is fel fog bukkanni a PC-s újrakiadás mellett, „full HD” felbontásban. (Tehát itt tényleg eléggé erős az a gyanú, hogy csak ÚJRAKIADÁS lesz ez konzolokon is…) Megjelenési dátumot itt a sajtóközlemény nem írt.

A Season Pass két történetszállal bővít, és mindkettő epizodikus formában fog megjelenni. Az első (Legacy of the First Blade) bemutatja az első hőst, aki először alkalmazta az Assassinok fegyvertárának egyik jelentős tagját, a rejtett pengét. Ez decemberben fog megjelenni, és innentől számítva kb. másfél havonta (hat hetente) fog bővülni. A második (The Fate of Atlantis) során istenszerű lényekkel és Atlantisz titkaival futunk majd szembe, és ez közelebb visz bennünket a görög mitológia és az első civilizáció felé. Ennek első epizódja 2019 tavaszán jön, és itt is kb. másfél havonta jön a folytatás. Tehát átvették a Telltale és a Dontnod epizodikus elképzelését – nahát, milyen meglepő…

Ingyenes frissítésekből sem lesz hiány: lesznek küldetésfonalak (The Lost Tales of Greece), amik az epizódok között fognak megérkezni, hogy így a játékosok folytonosan új történeteket kapjanak. Ismerős, illetve új karakterek is fel fognak ezekben tűnni. Minden héten egy epic hajó vagy zsoldos meg fog jelenni, amik kihívásokat fognak támasztani a játékosoknak – napi és heti „szerződések” is lesznek, amik további küldetéseket jelentenek majd. Új szörnyek, új mítikus lények, New Game+ mód új kihívásokkal, továbbá a tavalyi Assassin’s Creed: Originsben látott Discovery Tour (felfedező túra harcok nélkül) is ingyenesen bővíti majd a játékot.

Az Assassin’s Creed: Odyssey október 5-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re… illetve cloud (felhő) formátumban Japánban Nintendo Switchre is! Sajnos a felhős Switch nyugati megjelenéséről információnk még nincs…

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu