Star Wars Jedi: Fallen Order: az első részletek?

A legújabb Making of Star Wars podcast során hallottunk dolgokat az idáig a Titanfall játékokat fejlesztő Respawn új játékáról, amit elég felületes módon jelentettek be az EA Play során.

A III. és a IV. film között fog játszódni a Star Wars Jedi: Fallen Order, és egy Padawant fogunk irányítani, aki túlélte a Jedi rend összeomlását. Jason Ward, a podcast kiötlője egy meg nem nevezett ipari forrására hivatkozva többet is elárult a játékról.

Olyan hangot kíván a játék megütni, amit a Star Wars: The Force Unleashed, de „a Mountain Dew minőség nélkül”, azaz hű fog maradni a Star Wars-kánonhoz, és egy sötétebb történettel fog rendelkezni anélkül, hogy bármiféle abszurd mozdulattal rendelkezzen karakterünk. (Így nem csillagrombolókat csak úgy pikk-pakk elpusztítani.) Ami még külön érdekesség: elvileg egy egyjátékos címről van szó, hogy az Electronic Arts Ward szerint „megtartsa a multiplayernek a Star Wars: Battlefrontot”.

Persze ez messze nem hivatalos, de ha tényleg szembe megy a Respawn az Electronic Arts trendjeivel, az jól elsülhet… hacsak nem végzik ők is úgy mint sok, korábban az EA által felvásárolt és megszűnt fejlesztőcsapat. (Mint például a Visceral és annak Star Wars játéka…)

Forrás: Overclock3D

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu