Mennyi volt a játékideje az összes Tomb Raidernek?

Kiszámoltuk, hogy mennyi ideig tartott a régi és a legújabb Tomb Raidert végigjátszani.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenésével párhuzamosan összeszedtük az összes kalandját minden idők leghíresebb régészkalandornőjének, hogy mennyi időt töltöttünk, amíg Larát irányítva elfeledett romokat és sírkamrákat fedeztünk fel, dinoszauruszok elől menekültünk, zsoldosokra lőttünk, elveszett kincseket találtunk és leginkább: minden pillanatát kiélveztük ennek a nagyszerű akció-kalandsorozatnak.

A How Long to Beat weboldal adatai alapján derítettük ki például azt is, hogy összesen nagyjából 150 órát töltettünk el a 12 játékban. Ebből a hosszú időmennyiségből a Shadow of the Tomb Raider 12 órát tesz ki. Nem egy túl hosszú játékidő, de még mindig hosszabb, mint a Tomb Raider Legend, amely mindössze 7 óráig tartott, miközben az 1999-es Tomb Raider 3 a leghosszabb cím a maga 18 órájával.

Az végigjátszási „ranglistát” a How Long to Beat felhasználói által kiszámolt adatok alapján állítottuk össze. Fontos megjegyezni, hogy ezek az adatok csak az egyjátékos sztorimódra vonatkoznak.  (Mellékküldetésekre például nem.) Továbbá ez egy szubjektív adat, amelyet  weboldal felhasználói adtak meg. Nektek mennyi időbe került egyes Tomb Raidereket végigvinni? Írjátok le a kommentárokban!

Tomb Raider III 18 óra

Tomb Raider (1996) 16 óra

Tomb Raider: The Last Revelation 16 óra

Tomb Raider II 15.5 óra

Tomb Raider: The Angel of Darkness 14.5 óra

Tomb Raider: Anniversary 13 óra

Rise of the Tomb Raider 13 óra

Shadow of the Tomb Raider 12.5 óra

Tomb Raider Chronicles 11.5 óra

Tomb Raider (2013) 11.5 óra

Tomb Raider: Underworld           10 óra

Tomb Raider: Legend     7.5 óra

Forrás: Howlongtobeat.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu