Menu

Új traileren a Kingdom Hearts III; szebb lett! [VIDEO]

A PlayStation VR-on is fel fog bukkanni a Kingdom Hearts.

Egy új trailert publikált a Square Enix a már régóta várt, a fejlesztés közben Unreal Engine 4-re váltó Kingdom Hearts III-ból, amiben a Big Hero 6-világ (magyarul Hős6os) került bemutatásra.

De tényleg szebb lett a játék – a DualShockers összevetette a 2013-as E3-as bejelentő trailerben látottakat az idei Tokyo Game Show-s jelenettel (mivel megegyezett a kettő), és a korai Luminous (Final Fantasy XV) helyett az Unreal Engine 4 jóformán mindenben javított, talán az élénk színeket leszámítva…

Több új kép is begurult – köztük a játék dobozképe is megtalálható. Ezt a Kingdom Hearts III rendezője, Tetsuya Nomura közvetlenül felügyelte. Nem rossz ez sem. (A további képeken a Nagy6os világ, Sora és Baymax látható.)

Végezetül pedig a PlayStation Blogon az olvasható, hogy a karácsonyt megelőző rohamban egy ingyenes játék, a Kingdom Hearts VR Experience kijön a PlayStation VR-ra. Ez egy tíz perces (de a fejlesztők szerint több extra tartalmat is magában rejtő, így emiatt több „élettartammal” rendelkező) „interaktív videó” lesz, amiben úgy tűnik, hogy Sora kulcskardját bevethetjük majd a Move kontrollerrel.

A Kingdom Hearts III nyugati megjelenése január 29-én esedékes PlayStation 4-en és Xbox One-on, négy nappal a japán start után.

Forrás: DualShockersDualShockersDualShockers, PlayStation Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu