Új traileren a Kingdom Hearts III; szebb lett! [VIDEO]

A PlayStation VR-on is fel fog bukkanni a Kingdom Hearts.

Egy új trailert publikált a Square Enix a már régóta várt, a fejlesztés közben Unreal Engine 4-re váltó Kingdom Hearts III-ból, amiben a Big Hero 6-világ (magyarul Hős6os) került bemutatásra.

De tényleg szebb lett a játék – a DualShockers összevetette a 2013-as E3-as bejelentő trailerben látottakat az idei Tokyo Game Show-s jelenettel (mivel megegyezett a kettő), és a korai Luminous (Final Fantasy XV) helyett az Unreal Engine 4 jóformán mindenben javított, talán az élénk színeket leszámítva…

Több új kép is begurult – köztük a játék dobozképe is megtalálható. Ezt a Kingdom Hearts III rendezője, Tetsuya Nomura közvetlenül felügyelte. Nem rossz ez sem. (A további képeken a Nagy6os világ, Sora és Baymax látható.)

Végezetül pedig a PlayStation Blogon az olvasható, hogy a karácsonyt megelőző rohamban egy ingyenes játék, a Kingdom Hearts VR Experience kijön a PlayStation VR-ra. Ez egy tíz perces (de a fejlesztők szerint több extra tartalmat is magában rejtő, így emiatt több „élettartammal” rendelkező) „interaktív videó” lesz, amiben úgy tűnik, hogy Sora kulcskardját bevethetjük majd a Move kontrollerrel.

A Kingdom Hearts III nyugati megjelenése január 29-én esedékes PlayStation 4-en és Xbox One-on, négy nappal a japán start után.

Forrás: DualShockersDualShockersDualShockers, PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu