Call of Duty: Black Ops IIII: a megjelenés utáni tervek [VIDEO]

A trailer mellett megtudtuk, hogy Európában milyen PlayStation 4-es bundle-ket kap a Treyarch shootere.

A PlayStation Blogon jött a bejelentés, hogy a már három éve futó Sony-Activision Blizzard megállapodás miatt ezúttal is a PlayStation 4 kapja meg az új tartalmakat először a Call of Duty: Black Ops IIII-be. A Nuketown pálya novemberben fog egy erősen felújított kiadásban megérkezni, decemberben több Specialist karakter is debütálni fog, továbbá lesznek szezonális, heti, illetve korlátozott ideig futó események/eventek is, amik új játékmódok is lehetnek. A Blackout battle royale mód is új játékmódokat, pályákat, és bővítéseket is kapni fog a megjelenés után.

Három PlayStation 4 bundle jön Európába – az egyik az 1 TB-s merevlemezzel felszerelt PlayStation 4 Pro lesz, a második egy szintén 1 terás PlayStation 4 Slim, a harmadik pedig egy 500 gigás PS4 Slim. A DualShockers információi szerint nem lesz különleges kinézetű a konzol, és az általuk publikált kép alapján ezt meg is erősíthetjük. Lesz hét napos korai hozzáférés is a tartalmakhoz a season pass nélkül is, ami nem hangzik rosszul az új PS4-tulajoknak.

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A zenés videóban az Avenged Sevenfoldtól (akikkel a Black Ops-széria már negyedszer dolgozott együtt) a Mad Hatter hallható.

Forrás: Gematsu, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu