Menu

Call of Duty: Black Ops IIII: a megjelenés utáni tervek [VIDEO]

A trailer mellett megtudtuk, hogy Európában milyen PlayStation 4-es bundle-ket kap a Treyarch shootere.

A PlayStation Blogon jött a bejelentés, hogy a már három éve futó Sony-Activision Blizzard megállapodás miatt ezúttal is a PlayStation 4 kapja meg az új tartalmakat először a Call of Duty: Black Ops IIII-be. A Nuketown pálya novemberben fog egy erősen felújított kiadásban megérkezni, decemberben több Specialist karakter is debütálni fog, továbbá lesznek szezonális, heti, illetve korlátozott ideig futó események/eventek is, amik új játékmódok is lehetnek. A Blackout battle royale mód is új játékmódokat, pályákat, és bővítéseket is kapni fog a megjelenés után.

Három PlayStation 4 bundle jön Európába – az egyik az 1 TB-s merevlemezzel felszerelt PlayStation 4 Pro lesz, a második egy szintén 1 terás PlayStation 4 Slim, a harmadik pedig egy 500 gigás PS4 Slim. A DualShockers információi szerint nem lesz különleges kinézetű a konzol, és az általuk publikált kép alapján ezt meg is erősíthetjük. Lesz hét napos korai hozzáférés is a tartalmakhoz a season pass nélkül is, ami nem hangzik rosszul az új PS4-tulajoknak.

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A zenés videóban az Avenged Sevenfoldtól (akikkel a Black Ops-széria már negyedszer dolgozott együtt) a Mad Hatter hallható.

Forrás: Gematsu, DualShockers

PS4 COD Bundle

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu