[TGS 2018] Mikrotranzakciók a Devil May Cry 5-ben! [VIDEO]

Dantéék sem kerülik el a mikrotranzakciókat. Már meg sem tudunk lepődni…

A GameSpotnak feltűnt a legújabb demóban, hogy a vörös golyókat (magyarul hülyén hangzik, úgyhogy angolul is: red orbokat) meg lehet valódi pénzért is venni. Ezekkel tudjuk fejleszteni képességeinket.

„Az embereknek ezt egy lehetőségként kezeljük, hogy képesek legyenek Red Orbokat venni. Ha időt szeretnének nyerni, és mindent azonnal meg szeretnének szerezni, megtehetik, de nem érzem úgy eközben, hogy minden mozdulatot meg kellene szerezned. Képes leszel arra, hogy úgy játszd a Devil May Cry 5-öt, ahogyan te szeretnéd,” mondta Hideaki Itsuno, a Devil May Cry 5 rendezője. Pay-to-win tehát azoknak, akik a könnyebb utat választják. De ez nem kötelező, és mivel egy egyjátékos címről beszélünk, nem lesz annyira zavaró tényező. (Már a Devil May Cry 4 újrakiadásában is ott volt ez az opció 2015-ben, igaz, a DMC4 alapból nem így volt fejlesztve…)

Ettől függetlenül már ki kell emelni, hogy alapból mikrotranzakciókkal jön a Devil May Cry 5, szóval ha itt-ott kicsit túlzásba vinnék a nehézséget, lehet egy-két pixelt nem tűrő megjegyzésünk még. (Továbbá az is szemöldökfelvonó, hogy megint opcióként kerül megemlítésre a mikrotranzakció.)

A Devil May Cry 5 március 8-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Addig is néhány játékmenet-videó.

Forrás: PCGamer, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu