[TGS 2018] Death Stranding: már van megjelenési dátuma [VIDEO]

A Tokyo Game Show-ról nem maradt le Hideo Kojima játéka sem.

Ahogy arról korábban szó volt, úgy a Death Strandingnek volt egy színpadi rendezvénye is (ezt itt lehet megtalálni), és ezzel egy időben a Troy Baker által alakított karakter kapott egy új trailert (kicsit Halál bácsira hasonlít a Let it Die-ból, nem…?), továbbá Tommie Earl Jenkinset is bejelentették, hogy a bővülő stábban ő is ott lesz. Mindenki kapott egy artwork képet is:

A YouTube-os videó a japán, míg a Twitteres az angol szinkronnal rendelkezik:

A GearNuke-on több részlet is le lett fordítva az előadásból. Így például megtudtuk, hogy Hideo Kojima első dolga egy iroda kiépítése, illetve a játék engine-jének megtalálása volt (utóbbi a Guerrillától átvett, a Horizon: Zero Dawn-ban látott Decima engine lett), és mostanában reggeltől estéig a játékán dolgozik, felügyelve minden egyes részletet. Meg is értjük: egy év kellett neki ahhoz, hogy Norman Reedust és Mads Mikkelsent meggyőzze a Death Strandingben való szereplésről. Kojima az alapján dönt a stábról, hogy mennyire bízik meg bennük, milyen jó színészi képességeik vannak, de a legfontosabb a személyiségük. A legfurcsább ez a komment Kojimától: „A Death Stranding megjelenési dátuma nem változott… kérlek várjatok még egy kicsit rá, köszönöm.” Több Metal Gear Solidos szinkronhang kerül be a japán verzióba (Ocelot hangja pl. Troy Baker karaktere, Golden Skull hangja lesz), amivel egyfajta folytatólagosság is megvalósul a „hazai változatban”.



A trailerben amúgy gyanús, hogy Sam Porter Bridges (Norman Reddus) egy női karaktert cipel magával, ami már a Twitter-felhasználóknak is feltűnt, hogy valószínűleg Stephanie Joosten lehet az, ugyanis a karakter ruházatában megtalálható a holland zászló… és Joosten is onnan származik.

A Death Strandingnek (ami PlayStation 4-exkluzív lesz) tehát van megjelenési dátuma már… csak még nem tudjuk, hogy mikor is lesz ez. Talán az idei PlayStation Experience-en megtudjuk.

Forrás: Gematsu, GearNuke, Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu