Super Seducer 2: 125.000 példányban kelt ez a csajozószimulátor, 2019-ben jön a folytatás, új „játékelemekkel”! [VIDEO]

A Sony visszautasította, mégis hatalmas siker lett Steamen Richard the Ruin „csajozóguru” játéka!

Még márciusban írtunk róla, hogy a Sony letiltotta PlayStation Store-ról „a nők meghódítása nagy mesterének” „oktató-szimulátorát” a Super Seducert. Mivel Steamen nem akartak határt szabni „modern korunk digitális Casanovájának” szoftvercsodájának, ennek köszönhetően 125.000 balek… akarom mondani profi hódítási tanácsokra vágyó kocka vásárolta meg csak a második részt.

Egy ilyen sikersztori természetesen megállíthatatlan, így készül már a Super Seducer 3, amelyhez – most tessék kapaszkodni! – „multiplayer online” és „open world” elemeket is terveznek majd!




„Nagyon örülünk neki, hogy a játékosok beléptek a Super Seducer sorozatba!” – nyilatkozta lelkesen az ellenálhatatlan sármjáról híres Richard the Ruin. „Olyan játékot próbáltunk készíteni, amely szórakoztató és egyben instruktív is, és a sikert eladásokban, Twitch közvetítéseken, Steam elemzéseken és Youtube videókon keresztül is lemérhetjük, amelyek önmagukért beszélnek! Teljesen mindegy, milyen módon élvezik a játékot a játékunkat, nagyon örülünk neki, hogy élvezik és csak remélni tudjuk, hogy egy-két trükköt eltanulnak majd a modern udvarlás kelléktárából.” – osztotta meg még cizellált gondolatait a csábítás nagymestere.

A Super Seducer 3-ban pedig nemcsak figyelembe veszik a „rajongók” kritikáit és meglátásait, hanem új ötletekkel is gazdagítják. Bár hivatalosan még nincs megerősítve az előbb említett – egyelőre elég homályosnak tűnő – „multiplayer” (vajon ezen például mit is érthetnek?) és „open world” játékelem, de az már biztos, hogy az alkotók ezeket nagyon komolyan gondolják. Mint ahogy a konzolos megjelenést is: Richard the Ruin nem mondott le teljesen a PS4-ről sem, továbbá tervezik Xbox One-ra, sőt, Nintendo Switch-re is a következő részt!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu