Menu

DiRT Rally 2.0: magasabbra emeli a lécet a Codemasters? [VIDEO]

A DiRT Rally lemosta a pályáról az összes ellenfelét (és a DiRT 4 sem nagyon tudta megközelíteni…), és most készül a folytatás is.

A DiRT Rally 2.0 hat helyszínre visz el minket világszerte (Új-Zéland, Spanyolország, Lengyelország, Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália), és ezen felül – mivel a FIA hivatalos ralikrossz-bajnokságának játékadaptációjáról beszélhetünk – a 2018-as ralikrossz-szezon autói és nyolc WRX helyszín is a Codemasters játékában lesz.

Azért az már kicsit szemöldökfelvonó, hogy már most az előrendelői bónuszt és a Deluxe Editiont is hosszabban taglalták a sajtóközleményben mint magát a játékot – az előrendelésért a Porsche 911 RGT Rally Spec jár függetlenül az előrendelt változattól. A DiRT Rally 2.0-nak lesz Deluxe kiadása is, ami a megjelenés utáni tartalmak első két évadához is hozzáférést biztosít (magyarul: játék mint szolgáltatás megközelítésre megy a Codemasters is…), és öt autót korábban kapunk meg (Ford Escort MkII, Lancia Stratos, Subaru Impreza 1995, AUDI Sport quattro S1 E2, Ford Fiesta OMSE SuperCar Lite. Ezeken felül a My Teamben fejlesztett kezdőkocsikat, játékbeli bónuszokat és magas jutalmú eseményeket kapunk, illetve, ahogy ezt már megszokhattuk, négy nappal korábban játszhatunk az alap kiadást birtoklóakhoz képest…A DiRT Rally 2.0 február 26-án (a Deluxe Editionösöknek 22-én) érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Deluxe Edition tehát egy napon válik elérhetővé a Days Gone-nal, az Anthemmel, vagy a Metro: Exodusszal. Kicsit sem veszélyes a pénztárcákra nézve az a nap, á dehogy…

Forrás: Gematsu

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Cammy (Street Fighter)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu