DiRT Rally 2.0: magasabbra emeli a lécet a Codemasters? [VIDEO]

A DiRT Rally lemosta a pályáról az összes ellenfelét (és a DiRT 4 sem nagyon tudta megközelíteni…), és most készül a folytatás is.

A DiRT Rally 2.0 hat helyszínre visz el minket világszerte (Új-Zéland, Spanyolország, Lengyelország, Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália), és ezen felül – mivel a FIA hivatalos ralikrossz-bajnokságának játékadaptációjáról beszélhetünk – a 2018-as ralikrossz-szezon autói és nyolc WRX helyszín is a Codemasters játékában lesz.

Azért az már kicsit szemöldökfelvonó, hogy már most az előrendelői bónuszt és a Deluxe Editiont is hosszabban taglalták a sajtóközleményben mint magát a játékot – az előrendelésért a Porsche 911 RGT Rally Spec jár függetlenül az előrendelt változattól. A DiRT Rally 2.0-nak lesz Deluxe kiadása is, ami a megjelenés utáni tartalmak első két évadához is hozzáférést biztosít (magyarul: játék mint szolgáltatás megközelítésre megy a Codemasters is…), és öt autót korábban kapunk meg (Ford Escort MkII, Lancia Stratos, Subaru Impreza 1995, AUDI Sport quattro S1 E2, Ford Fiesta OMSE SuperCar Lite. Ezeken felül a My Teamben fejlesztett kezdőkocsikat, játékbeli bónuszokat és magas jutalmú eseményeket kapunk, illetve, ahogy ezt már megszokhattuk, négy nappal korábban játszhatunk az alap kiadást birtoklóakhoz képest…



A DiRT Rally 2.0 február 26-án (a Deluxe Editionösöknek 22-én) érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Deluxe Edition tehát egy napon válik elérhetővé a Days Gone-nal, az Anthemmel, vagy a Metro: Exodusszal. Kicsit sem veszélyes a pénztárcákra nézve az a nap, á dehogy…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu