Több PlayStation 3-as klasszikus online funkciói is mennek a levesbe!

Három játéknak fő le hamarosan a kávé online…

A Sony Interactive Entertainment által publikált játékok közül háromnak lesz annyi és egy bambi heteken belül. A PlayStation All-Stars Battle Royale, a Sony Super Smash Bros.-klónja, a Twisted Metal, illetve a Warhawk online szolgáltatásai fognak leállni október 25-én. A PlayStation All-Stars Battle Royale esetében a PlayStation Vita verzió szerverei is lekapcsolásra fognak kerülni!

Igaz, ez nem egy PS3-as cím, de a Twisted Metal és a God of War egyik kiötlője, David Jaffe játéka, a Drawn to Death szerverei is leállnak PlayStation 4-en, mégpedig március 25-én. (Szóval Jaffe esetében két, hozzá köthető cím is offline ragad – a Twisted Metal reboot 2012-ben jelent amúgy meg.)



A Warhawknak jár egy taps: az 1995-ös PS1-es játék remake-je ugyanis 2007-ben jelent meg PlayStation 3-on, szóval ebben az esetben tizenegy évig működtek a szerverek. Ilyesmire azért manapság nincs nagyon példa…

Forrás: PlayStation LifeStyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu