Idén nem lesz PlayStation Experience!

Nocsak, az év végén nem lesz még egy nagyobb rendezvény a Sony-tól…

A legújabb PlayStation Blogcastban részt vett Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden, aki megerősítette, hogy idén elmarad az év végi buli, mivel egyszerűen nincs elég játékuk, amit bemutathatnak…

„A PlayStation Experience-et az utóbbi négy évben csináltuk. Egyfajta ünneplésként kezdődött 2014-ben, hiszen akkor volt a PlayStation 20. évfordulója. Úgy döntöttük, hogy itt az ideje egy fogyasztóra koncentráló rendezvényre […] és aztán kibővítettük ezt a következő évre, majd az azutánira is. Egy remek hely lett, hogy a rajongóknak híreket közöljünk, és hogy közelebb kerülhessenek azokon a játékokon, amiken még dolgozunk, és amiket akár az E3-on is bejelenthettünk volna.



2018-ban, és ez tudom, hogy néhány embernek csalódás lesz, de úgy döntöttünk, nem tartunk PlayStation Experience-et. Az indok emögött, nos… sokat haladtunk a játékokkal, és már megjelent a Spider-Man, és 2019-re ott a Dreams vagy a Days Gone, de nem lenne elegendő [játékunk] ahhoz, hogy valahol Észak-Amerikában egy rendezvényre összehozzuk az embereket. Nem akarjuk igazán magasra emelni az elvárásokat, hogy aztán azt ne tudjuk teljesíteni. Nehéz döntés volt, de elhatároztuk, hogy idén nem lesz PlayStation Experience.”

Ezzel már gyanús, hogy a PlayStation 5-re álltak át a fejlesztők. Úgyhogy idén decemberben PlayStation Experience nem lesz…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu