Jared Leto lesz Morbius, az élő vámpír: rövidesen kezdődik a forgatás!

A Sony és a Marvel a Venom után is antihős kalandjait mutatja be, elképzelhető, hogy novemberben már forgatnak is!

Miközben még folyik ezerrel a Venom film marketingje, addig a Morbius, az élő vámpír produkciós fázisa már elkezdődött – erről maguk a producerek, Matt Tolmach és Avi Arad számoltak be, akik keményen dolgoznak azon, hogy a film valósággá váljon. Korábban már olvashattunk arról, hogy novemberben lesz a forgatás – ez még ugyan nem biztos, az viszont a producerek szerint igen, hogy Jared Leto-t már szinte „vámpírként szívja magába” a karakter. Ezzel egy újabb Marvel antihős kalandjai kerülnek filmvászonra, hiszen a Ruben Fleischer által rendezett, Tom Hardy főszereplésű Venom – melyről már ezen a héten írjuk a kritikát nektek, közvetlenül a vetítés után! – is egy hasonlóan darkos karakter a Marvel, és a a Spider-Manhez kötődő univerzumban.

Morbius, az élő vámpír filmvászonra adaptálást az év elején jelentették be, Jared Letóval a főszerepben. Leto korábban egyébként úgy volt, hogy egy másik híres vámpírt: az Anne Rice által kitalált Lestat karakterét játssza majd el Az interjú egy vámpírral remake-jében, de ebből végül is nem lett semmi. (Talán, jobb is…) Ezt az Anne Rice regények rajongói elég könnyen „elengedték”, viszont a Morbius-ról a Marvel és Morbius fanok most minden lehetséges információmorzsát tudni akarnak! Matt Tolmach és Avi Arad producerek erről egyelőre még nem nagyon nyilatkoznak, azt viszont megígérték, hogy „rövidesen” többet is megtudhatunk majd a forgatásról.

Egyelőre a producerek annyit árultak el, hogy nemcsak nagyon izgatottak, hogy Jared Letóval tudnak együtt dolgozni, de hogy igazi „királyságot” („awesomeness”) is várnak el majd a sztártól, aki állításuk szerint imádja a karakterét. Az Öngyilkos osztagban Leto nemrég a Jokert alakította és várhatóan Morbius-t is hasonló „intenzitással, karizmával és az antihős iránti alázattal” alakítja majd. Ténykérdés egyébként, hogy egyébként a borzalmas Öngyilkos osztagban még mindig Jared Leto Joker-alakítása volt a legjobb. Arra csak tippelhetünk tehát, hogy Jared Leto a sokszor unortodox színészi játékával milyen módon alakítja majd ezt a Marvel vámpírt. Tegyük azért hozzá, hogy a Blade Runner 2049-ben ő volt a „gyengébb láncszem”, szóval egyelőre ne igyunk a medve bőrére…

És hogy mi lesz a többi karakterrel? Egyelőre még csak pletykaszinten pedzegetik, hogy Martine Bancroft, Morbius szerelme a képregényekből is szerepel majd a filmben, illetve Emil Nikos, Morbius legjobb barátja is, aki majd a főgonosz karakter lesz.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu