DiRT Rally 2.0: nem lesz a megjelenéskor VR-támogatás!

A Codemasters nem fog kapásból virtuális valóságot támogatni az utóbbi évek során fejlesztett egyik legjobb játékuk folytatásában.

A USGamer beszélt Christina McGrath-tel, aki a Codemasters közösségi menedzsereként jelen volnt egy londoni DiRT Rally 2.0-rendezvényen. Ezt nyilatkozta: „A megjelenés előtt az alap élményre koncentrálunk. Utána, ha a közönségünk ezt igényli, felfedezzük a VR-os lehetőségeket is.”

Az első DiRT Rally esetében is utólag került be fizetős DLC formájában a játékba a VR-támogatás, és ott egy év (vagy annál is több) kellett a megjelenéshez – a játék PC-s kiadása 2015 decemberében jelent meg, míg a PlayStation 4/Xbox One port 2016 áprilisában. A PlayStation VR-os, és PC-s VR-headseteket támogató DLC pedig 2017 februárjában jött ki.

A DiRT Rally 2.0 ezúttal egyszerre fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, mégpedig valamikor februárban. A VR DLC, ha egyáltalán elkészül, talán 2020 környékén fog kijönni.

Forrás: USGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu