Sylvester Stallone cowboykalapban a Rambo 5 forgatásának első képén?!

MOZI HÍREK – A Rambo 5-öt nemrég kezdték forgatni és az első forgatási képek igencsak meglepőek.

Sylvester Stallone visszatért az ikonikus szerepbe, ez idáig OK, de ezúttal egy „csöppet” másféle módon jeleníti meg a karakter – legalább is, az alapján, amit eddig osztott meg az Instagram profilján. A forgatás első képén cowboykalapban és hozzávaló szerkóban láthatjuk, amint épp a ranch-án lovagol. Azt hinné az ember, hogy ez valami westernfilm lesz, pedig ez tényleg a Rambo 5 forgatása. Stallone csak ennyivel kommentálta a képet: „Ma este kezdjük a forgatást…!”



Mivel Stallone az első Instagram képet még nem kommentálta, elsőre nem is volt világos, hogy nem próbálkozik-e új műfajjal a Rambo 5 helyett, azonban a második kép hashtagjaiból kiderült, hogy tényleg a legendás harcos újabb kalandjairól van szó. „Itt érkezik egy vad és szabad lovas @rambomovie #rambo5.” – írta a második kép alá.

 

View this post on Instagram

 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Egyébként a kép végsősoron logikus, lévén a Rambo 5 utolsó képsoraiban John Rambo visszatért a ranchjára.

És hogy miről szól majd az ötödik rész? A szinte örökké tartó Rambo sorozatban John egy barátjának a lánya nyomába ered, akit elraboltak. El kell hagynia tehát kedvenc ranch-át, az amerikai-mexikói határt is átlépve, hogy megtalálja és kiszabadítsa. Persze ez korántsem megy majd oly könnyen, lévén a legdurvább mexikói kartelekkel kell majd szembe szállnia, amelyek egy igazi emberkereskedő hálózatot alakítottak ki.

Érdekesség, hogy iszonyú kavarás ment a Rambo 4 után a folytatással kapcsolatban. Eredetileg csak Rambo lett volna a címe, ám azt a projektet végül ejtették. Aztán úgy volt, hogy tévésorozat lesz majd Rambo kalandjaiból, de abból meg végül Stallone szállt ki, így az is ment a levesbe. A sorozat egyébként John fiáról szólt volna. Végül arról is beszéltek, hogy az egész Rambo-sorozatot újrabootolják, méghozzá Stallone nélkül (még kameóként sem szerepelt volna), de azt is elkaszálták.

Úgy tűnik tehát, hogy végül is egy „hagyományos” folytatásról van szó, a 72 éves Stallone-val a főszerepben, a különbség csak annyi, hogy a film eseményei ezúttal Mexikóban játszódnak a szokásos egzotikus, dzsungeles környezet helyett.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.