Menu

PlayStation Network: hamarosan felhasználói nevet is változtathatunk rajta?

Három fejlesztőcsapat is azt mondta a Kotakunak, hogy a PlayStation Networkös felhasználóinév-váltásokra készülnek már a háttérben.

Elárulták, hogy az utóbbi hónapokban a játékaik beállításait módosítgatták, továbbá bugfixáltak, hogy a Sony terveit teljesíteni tudják. Egy negyedik illető egy képet is küldött a Kotakunak, amin a felhasználónév módosítása látható (ezt a site viszont nem publikálta…), és ez egy áttekintésből származik elvileg, ami bemutatná, miként lehetne felhasználónevet váltani a PlayStation Networkön.

A fejlesztők még elárulták, hogy időigényes, nehéz feladat áll előttük, ugyanis a PlayStation Networkös felhasználónevünk az azonosítónkhoz, és nem pedig egy egyedi azonosítóhoz kötődik, így visszamenőleg a multiplayeres játékok áthangolása számukra nem könnyű dolog, és emiatt sem tudni még, hogy a Sony mikor is fogja nyilvánosságra hozni az átnevezős tervüket.

A Sony nem reagált az ügyre, de tavaly decemberben Shawn Layden, a Sony egyik főnöke azt mondta, hogy a névváltás idén decemberre megvalósulna. Nos, csakhogy közben lelőtték a 2018-as PlayStation Experience-et. Úgyhogy nehéz lesz tippelni arra, hogy mikor is fog a névcsere elindulni a PlayStation Networkön

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu