Az első részletek a Monster Hunter filmről

MOZI HÍREK – A Capcom nem csak a Mega Manből készít élőszereplős filmadaptációt.

A Constantin Film áll a szörnyvadászat nagy vászonra való vitele mögött, és Paul W. S. Anderson, Jeremy Bolt (Impact Pictures), illetve a Constantin Filmtől Robert Kulzer és Martin Moszkowicz lesz a producere. Dennis Berardi, aki a film vizuális effektjeiért felel majd, szintén produceri posztot fog betölteni. Anderson amúgy a produceri poszt mellett forgatókönyvíró és rendező is lesz.

A történet két hősről szól. Ők különböző világokból jöttek, és közös ellenfeleik lesznek – a szörnyek. Eközben a nézők új dolgokat is felfedezhetnek, és ismerős arcokat (pl. Admiral) is láthatnak a film során. Az első képkockákat októberben kezdik rögzíteni Dél-Afrikában és Namíbiában.

A nemzetközi forgalmazó a Sony Pictures Releasing International lesz, de a Constantin Film (Németország/Ausztria/Svájc), a Tencent Pictures (Kína), a Toho Film (Japán), és a Screen Gems (Egyesült Államok) is ilyesmire vállalkozott.

A filmnek megjelenési dátuma még nincs. Anderson korábban a Capcomnak már dolgozott filmeken (Resident Evil, magyarul A kaptár) – vajon most mekkora sikere lesz? Amúgy egy kis adalék: a 60 millió dolláros költségvetésű filmben Milla Jovovich lesz az egyik főszereplő. A kaptárban is ő volt a főszereplő. Ő Anderson felesége…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu