Shadow of the Tomb Raider: nemsokára itt az első DLC, a The Forge

Nincs AAA játék DLC nélkül.

A The Forge-ban Larának egy lávával teli helyszínen kell túlélnie Kuwaq Yaku titkainak felfedése érdekében. Egy barátjának ősi hagyatéka, illetve egy, már legyőzöttnek hitt veszély visszatérése is sorra kerül a DLC-ben, ami egy új kihívásos sírt is magában foglal (ezt egyedül és kooperatívan is megcsinálhatjuk). Ha ezt túléljük, a Grenadier skillt, a Brocken öltözéket, és az Umbrage 3-80 fegyvert kapjuk.

A The Forge DLC az első a hétből, és havonta fognak az újak érkezni, így májusig nem fog leállni a bővülés, hogy nagy eséllyel jövő őszre egy teljes kiadásban újra a boltokba kerüljön a Shadow of the Tomb Raider. Különállóan öt dollár/euró az ár (~1600 forint), míg a season pass 30-ba (~9600) kerül, de így mind a hét DLC a miénk lesz a későbbiekben.

A The Forge DLC-t az Eidos Montreal és a Square Enix november 13-ára rakta PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu