Még mindig kapcsolódási hibák vannak az Assassin’s Creed: Odysseyben! [VIDEO]

Bár a DDoS-támadásokat már elhárította a Ubisoft, vannak még olyan játékok, akik kapcsolódási hibába futnak a pénteken megjelent Assassin’s Creed: Odyssey esetében.

Pénteken magyar idő szerint úgy délután 5-6 óra felé kezdődtek a DDoS-támadások, amivel a Ubisoft több játékának a szervereit sikerült padlóra küldeni. Itt akár vége is lehetne a sztorinak, de nincs: tegnap délelőtt tizenegy óra előtt nem sokkal a Ubisoft azt írta, hogy továbbra is vannak kapcsolódási hibák, függetlenül attól, hogy PC-n, vagy konzolon játszanánk. Nem lehet kapcsolódni, a uPlay-fiókba bejelentkezni nem tudunk, így nehéz, vagy inkább lehetetlen játszani az idei Assassin’s Creeddel. (Azért kiemelnénk, hogy egy egyjátékos címről van szó. Az ilyenek esetében talán meg lehetne oldani, hogy ne legyen kötelező internetre kapcsolódni, nem…?)

Amúgy Alexiosszal, az Assassin’s Creed: Odyssey férfi főszereplőjével egy kérdezz-felelek videót is összehozott a francia kiadó, ami nem is lett rossz. Úgy tűnik, hogy a marketingesek rákapcsoltak Alexiosszal a videókra…

Forrás: PCGamer, Dualshockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu