Megmenekült a The Walking Dead: The Final Season!

A Telltale zuhanása ellenére Clementine története be fog fejeződni. Ez már nem pletyka, ez hivatalos!

A Skybound Games (Robert Kirkman, a The Walking Dead atyjának a cége) a Twitteren ezt írta ugyanis: „Olyan boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük: megállapodást kötöttünk a Telltale Games-szel, ami megengedi a Skyboundnak, hogy a The Walking Dead: The Final Season folytatódjon! Fejezzük be megfelelően Clementine történetét! Hamarosan több részletet is közlünk.”

A cég a Telltale eredeti csapatával fogja úgy befejezni a történetet, ami szerintük meg fog felelni a rajongóknak is. Azaz mégis igaz volt az a pletyka, hogy egy cég átveszi a fejlesztést, és a Skybound a lehető legkézreesőbb megoldás volt – elvégre nélkülük a The Walking Dead-licensz nem is lett volna a Telltale kezében…

Érdekes az lesz, ha az eddigi megjelenési menetrendet tartani fogja a csapat. Még két rész van hátra – várjuk akkor az immár pozitív fejleményeket.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu