Call of Duty: Black Ops IIII: nyereményjátékot rendez a Treyarch és a PlayStation [VIDEO]

A Countdown to Launch (visszaszámlálás a megjelenésig) a Call of Duty: Black Ops IIII-gyel kapcsolatban akár egy PlayStation 4 Pro-t is eljuttathat egy szerencsés nyerteshez.

Mindenki, aki október 5-e és december 31-e között bejelentkezik a PlayStation Networkön, Blackout és Zombies témájú háttérképeket, Battery, Torque, Ajax és Crash specialistás profilképeket, továbbá egy dinamikus Call of Duty: Black Ops IIII témát is kap. A Countdown to Launch oldal 15 dollárnyi Store kreditet is ad azoknak, akik a kijelölt játékok közül kettőt megvásárol (a listán például az Anthem is fenn van). De ez még nem minden.

Október 12-én reggel hat óráig bekerülhetünk a Countdown to Launch kalapba is, és egy szerencsés nyertes egy egyedi „konzervben” egy PlayStation 4 Pro-t, egy DualShock 4-et, és egy lemezes Call of Duty: Black Ops IIII-et kaphat. A nyereményjátékhoz ide kell klikkelni, és legyünk bejelentkezve a PlayStation Networkre, hogy az ajándékokat is megszerezhessük.

Október 11-én, magyar idő szerint este hét órakor a Treyarch egy élő adást is tartani fog, amiben Dan Bunting, David Vonderhaar, Jason Blundell és Craig Houston játszani is fog, kérdésekre is válaszol, és egy Call of Duty: Black Ops IIII Pro Editiont is kisorsolnak (ez a kiadás a játék mellett egy steelbookot, egy PopSocketet, és még többek között három Zombies-témájú művészi kártyát is tartalmaz). Egy Mystery Boxot is kisorsolnak (ez pedig többek között négy Zombies kitűzőt/Figpint, egy Zombies puzzle-t, három Zombies litográfiát és egy egyedi borítójú Dark Horse Zombies képregényt is tartalmaz).

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu