Menu

Call of Duty: Black Ops IIII: nyereményjátékot rendez a Treyarch és a PlayStation [VIDEO]

A Countdown to Launch (visszaszámlálás a megjelenésig) a Call of Duty: Black Ops IIII-gyel kapcsolatban akár egy PlayStation 4 Pro-t is eljuttathat egy szerencsés nyerteshez.

Mindenki, aki október 5-e és december 31-e között bejelentkezik a PlayStation Networkön, Blackout és Zombies témájú háttérképeket, Battery, Torque, Ajax és Crash specialistás profilképeket, továbbá egy dinamikus Call of Duty: Black Ops IIII témát is kap. A Countdown to Launch oldal 15 dollárnyi Store kreditet is ad azoknak, akik a kijelölt játékok közül kettőt megvásárol (a listán például az Anthem is fenn van). De ez még nem minden.

Október 12-én reggel hat óráig bekerülhetünk a Countdown to Launch kalapba is, és egy szerencsés nyertes egy egyedi „konzervben” egy PlayStation 4 Pro-t, egy DualShock 4-et, és egy lemezes Call of Duty: Black Ops IIII-et kaphat. A nyereményjátékhoz ide kell klikkelni, és legyünk bejelentkezve a PlayStation Networkre, hogy az ajándékokat is megszerezhessük.

Október 11-én, magyar idő szerint este hét órakor a Treyarch egy élő adást is tartani fog, amiben Dan Bunting, David Vonderhaar, Jason Blundell és Craig Houston játszani is fog, kérdésekre is válaszol, és egy Call of Duty: Black Ops IIII Pro Editiont is kisorsolnak (ez a kiadás a játék mellett egy steelbookot, egy PopSocketet, és még többek között három Zombies-témájú művészi kártyát is tartalmaz). Egy Mystery Boxot is kisorsolnak (ez pedig többek között négy Zombies kitűzőt/Figpint, egy Zombies puzzle-t, három Zombies litográfiát és egy egyedi borítójú Dark Horse Zombies képregényt is tartalmaz).

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

countdown to launch call of duty black ops 4 shield tin art 03 us 04oct18

countdown to launch call of duty black ops 4 shield tin art 02 us 04oct18

countdown to launch call of duty black ops 4 shield tin art 01 us 04oct18

31231183688 1c32fbc450 o

31231188768 6ea266d766 o

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu